Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 020 - 615 99 11
  • info@dcadvies.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

DC Advies BV is sinds september 1995 zeer actief met het geven van volledig financieel advies aan U, als particulier, ondernemer of bedrijf!

In de 3 jaar daarvoor, na een zeer intensieve opleiding tot ondernemerschap en ook advisering in de praktijk, hebben wij DC Advies opgericht en direct na onze oprichting, heeft U, met velen voor ons gekozen. In de jaren daarna koos U nog vaker voor DC Advies, vanwege onze 'no nonsense' benadering en uitleg, snelle en betrouwbare bemiddeling, tot een voor U, gewenst en tastbaar resultaat!

Onze directie, is altijd, zelf actief (en geweest), met advisering en bemiddeling, niet alleen met leiding geven, zoals dat vaak elders gebeurt. Het directe contact, met U, om uit de eerste hand te weten wat er speelde, was en is voor ons belangrijk.

Wij hebben meer dan bijzonder veel ervaring, met financiële (complexe) producten, van alle oude en nieuwe aanbieders in Nederland. Inmiddels beheren wij, met uw inzet en doorzettingsvermogen, enorm veel soorten, vaak complexe producten, welke in de huidige tijd zeer uniek zijn geworden. Wij zijn zeer blij met uw vertrouwen in ons en deze unieke producten! 

U kent de mooie uitspraak 'De aanhouder wint' en deze is ruimschoots van toepassing bij U en bij ons kantoor. 

Onze missie is U, volledig te ondersteunen en te ontzorgen, te adviseren en voor U te bemiddelen in de vaak veel te complexe financiële materie, zodat U, een heldere en concrete keus kunt maken tussen de vele financiele producten!

Wij streven continu naar volledige transparantie in deze producten en brengen deze transparantie naar U zodat u compleet inzicht verkrijgt in belangrijke achtergronden en details waar het altijd om gaat. 

Ons motto is dan ook ‘complexity-simplified’ juist omdat wij weten dat U, hier veel behoefte aan had en heeft!

Wij hebben hier altijd naar gehandeld sinds onze oprichting en U heeft ons hier altijd voor beloond, door voor ons te kiezen als uw adviseur, in de voor U financieel belangrijke levensmomenten/fases!

Wij danken U hartelijk voor uw vertrouwen in onze diensten, ook als U kort geleden voor ons heeft gekozen!

 

Wij staan altijd voor U klaar!

 

Met vriendelijke groet,

 

 Constantin Gontea en Het Team van DC Advies BV

-Complexity Simplified-