Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 020 - 615 99 11
  • info@dcadvies.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

DC Advies BV is sinds september1995 zeer actief met het geven van volledig financieel advies aan U, als particulier, ondernemer of bedrijf!

Na 3 jaar zeer intensieve opleiding en advisering in het veld, hebben wij DC Advies opgericht, maar direct na onze oprichting, heeft U met velen voor ons gekozen. Daarna koos U nog vaker voor DC Advies, vanwege onze 'no nonsense' benadering, uitleg en afhandeling, snelle en betrouwbare bemiddeling, tot een voor U, gewenst en tastbaar resultaat!

Onze directie is altijd zelf actief en geweest, met advisering en bemiddeling, dus niet alleen met leiding geven, zoals dat vaak elders gebeurt. Het directe contact met U, om uit 1e hand te weten wat bij U speelde, was en is voor ons belangrijk.

Wij hebben meer dan bijzonder veel ervaring, met financiële (complexe) producten, van alle oude en nieuwe aanbieders in Nederland. Inmiddels beheren wij, met uw hulp, enorm veel soorten, vaak complexe, lopende producten, welke in de huidige tijd zeer uniek zijn geworden. Wij zijn zeer blij met uw doorzettingsvermogen en uw vertrouwen in deze unieke producten, uit het verleden.

U kent de mooie uitspraak 'De aanhouder wint' en deze is ruimschoots van toepassing bij U en bij ons.  

Onze missie is U, volledig te ondersteunen en te ontzorgen, te adviseren en voor U te bemiddelen in de vaak veel te complexe financiële materie, zodat U, een heldere en concrete keus kunt maken tussen de vele financiele producten! Wij streven continu naar volledige transparantie in deze producten en brengen deze transparantie naar U zodat u compleet inzicht verkrijgt in belangrijke achtergronden en details. 

Ons motto is dan ook ‘complexity-simplified’ (complexiteit versimpeld), juist omdat wij weten dat U, hier veel behoefte aan had en heeft! Wij hebben hier altijd naar gehandeld sinds onze oprichting en U heeft ons hier altijd voor beloond, door voor ons te kiezen als uw adviseur, in de voor U financieel belangrijke levensmomenten of fases!

Wij danken U hartelijk voor uw vertrouwen in onze diensten, ook als U kort geleden voor ons heeft gekozen!

Tijdens en na de stormachtige ontwikkelingen in de financiële landschap van 2008-2009, zijn wij nog meer van mening, dat U nog meer behoefte heeft gekregen aan onze werkwijze, in deze digitale, moderne tijd!

Wij staan altijd voor U klaar!

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Het Team van DC Advies BV -Complexity Simplified-