Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 020 - 615 99 11
  • info@dcadvies.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

DC Advies BV is sinds 1995 actief met het geven van volledig financieel advies aan U, als particulier, ondernemer of bedrijf!

Oorspronkelijk, zijn wij begonnen zonder cliënten, maar direct na onze oprichting, heeft U met velen voor ons gekozen. De jaren daarna, koos U nog vaker voor DC Advies, vanwege onze 'no nonsense' benadering en uitleg en snelle en betrouwbare bemiddeling, tot een voor U, gewenst tastbaar resultaat!

Onze directie is altijd zelf actief met advisering en bemiddeling, dus niet alleen met leiding geven. Wij hebben meer dan bijzonder veel ervaring, met financiële (complexe) producten, van alle oude en nieuwe aanbieders in Nederland.

Onze missie is U, volledig te ondersteunen en te ontzorgen, te adviseren en voor U te bemiddelen in de vaak veel te complexe financiële materie, zodat U, een heldere en concrete keus kunt maken tussen de vele financiele producten! Wij streven continu naar volledige transparantie in deze producten!

Ons motto is dan ook ‘complexity-simplified’ (complexiteit versimpeld), juist omdat wij weten dat U, hier veel behoefte aan had en heeft! Wij hebben hier altijd naar gehandeld sinds onze oprichting en U heeft ons hier altijd voor beloond, door voor ons te kiezen als uw adviseur, in de voor U financieel belangrijke levensmomenten of fases!

Wij danken U hartelijk voor uw vertrouwen in onze diensten! Ook als U kort geleden voor ons heeft gekozen!

Tijdens en na de stormachtige ontwikkelingen in de financiële landschap van 2008-2009, zijn wij nog meer van mening, dat U nog meer behoefte heeft gekregen aan onze werkwijze, in deze moderne tijd!

Wij staan altijd voor U klaar!

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Het Team van DC Advies BV -Complexity Simplified-